Vrijwilliger worden op SinterklaasKasteel Heeze

Wil jij vrijwilliger worden op SinterklaasKasteel Heeze 2024? Graag! 
Zin in dit prachtige avontuur, vol gezelligheid, gekkigheid en trots?

Er is van alles te doen op SinterklaasKasteel Heeze en we hebben dan ook veel helpende handjes nodig. We zoeken....

Pieten: De meeste feedback van vorig jaar ging over het geweldige Pietenteam, het enthousiasme en de gezelligheid die zij met zich meebrachten. Ben jij een enthousiaste Piet? Houd je van grappen en grollen? Of spelletjes spelen met de kinderen? Leuk!

Helpers bij onze opbouw en afbouw: het maakt niet uit of je groot of klein, sterk of slim bent, we hebben gewoon veel handjes nodig tijdens de opbouw om het kasteel om te toveren tot een heus SinterklaasKasteel. En ook weer netjes op te leveren na afloop. 

Gastvrouw-gastheer: onze gasten, groot of klein, komen niets te kort. En ook voor onze vrijwilligers en Pieten zorgen we goed die dag. Denk aan koffie en lekkers serveren, lunch gereed maken of helpen waar kan. Ben jij een gastvrije dame of heer en is dit iets voor jou? Onze gastvrouwen worden ook soms omgetoverd tot bakhulp van Bakpiet, maar zijn dan geen Piet.

Vrijwilligers: Wil je graag een steentje bijdragen, maar zie je jezelf nog niet als Piet rondlopen die dagen? Geen zorgen, we hebben ook nog diverse hand-en-spandiensten op de lijst staan. Denk aan het maken van de activiteitenkaarten, ophalen en wegbrengen van zaken in de voorbereiding, (oneindig veel) cadeautjes inpakken en meer.

We kunnen je hulp goed gebruiken.


  • Voorkeur voor een taak, pak of rol? Je mag er zeker een voorkeur bij aangeven, maar we kunnen niet alles qua planning zo indelen.
  • De tijden zijn nog niet definitief, maar geven je een indicatie. 
  • Wil je - als je je voor een dag opgeeft - ook die dag vrijhouden hiervoor? En niet zomaar alle dagen aanklikken en dan afzeggen?*

Pieten minimaal vanaf 14 jaar

*
*
*
*