Kaartverkoop SinterklaasKasteel erg succesvol

Vanochtend begon om 9:00 uur de verkoop van de entreekaarten voor SinterklaasKasteel Heeze bij Intertoys Heeze aan de Geldropseweg. De eerste gegadigden stonden om 6:55 uur al op de stoep. Toen de verkoop daadwerkelijk van start ging had zich een gezellig drukke rij van ca. 170 mensen gevormd, die allen erg blij waren met hun plekje. 'Ouderwets gezellig, in zo'n rij staan', aldus een enthousiaste wachtende.

In de rij ook voorzitter Nathalie Nuijts van SinterklaasKasteel Heeze: ' Tuurlijk gaan wij zelf ook gewoon in de rij staan als we kaarten willen, dat is wel zo netjes'.

De vraag of het niet online zou moeten, beantwoordt ze met een glimlach: 'Dit heeft ook zijn charme, he'. En daarbij, zo is het voor inwoners in Heeze, Leende, Sterksel en Leenderstrijp toch het eerlijkste om zelf aan kaarten te komen. Niet dat andere dorpen niet mogen komen, in tegendeel, maar het initiatief is in eerste instantie ontstaan voor onze eigen vier dorpen. Zodra je het online gaat verkopen, gaat het veel verder en dat is niet nodig.

Jan Pieter van der Linden, eigenaar Intertoys en bestuurslid van SinterklaasKasteel Heeze, gaf aan dat alles goed verlopen is: 'Een fijne sfeer, blije gezichten en we hebben iedereen razendsnel kunnen helpen. De meeste tijdsloten waren in de ochtend al verkocht, maar er zijn nog kaarten voor woensdag 30 november, tijdslot 18:00-19.15 en zaterdag 3 december, tijdslot 18:30-19:45’. 

Ga terug