Wat is er te doen

SinterklaasKasteel Heeze is klaar voor jouw bezoek! Wat leuk dat jij op visite komt. We verklappen je graag al een beetje wat je allemaal kunt doen op het SinterklaasKasteel in Heeze.

Bij binnenkomst zie je al meteen de postkamer aan je linkerkant. Daar worden de tekeningen, brieven en verlanglijstjes gesorteerd door de PostPieten. Zie je jouw tekening daar toevallig ook tussen liggen?
Je krijgt onder de poort jouw activiteitenkaart: op deze kaart staan allerlei dingen die je kunt doen als je op bezoek bent op SinterklaasKasteel Heeze.  

Er is ook vanalles te doen zonder dat het op de activiteitenkaart staat: zo kun je de Pakjeskamer bezoeken, de paarden in de stallen bekijken en is er een heerlijke voorleeshoek.

Activiteitenkaart: oefenen om ook Piet te worden.

Om een goede Piet te worden, moet je natuurlijk oefenen. Alle Pieten-oefeningen hebben we op de activiteitenkaart gezet. Ben jij ook een goede Piet?
  • Daklopen
  • Pakjes gooien
  • Pietengymnastiek en dans
  • Vier op een rij
  • Sinterklaas bezoeken

Natuurlijk is er voor jou ook ranja en een heerlijke snoepzak. En voor je ouders, opa's, oma's, daar hebben we thee, koffie en iets lekkers voor.


Heb je alle activiteiten afgevinkt? Dan ontvang je je Pietendiploma! (En geen zorgen, onze Pieten zijn niet super streng hoor)

Ontdek het kasteel

Altijd al een kijkje in het kasteel van Sinterklaas willen nemen? Ontdek de kamers van het kasteel en zie wat je kan doen tijdens je bezoek!

Meer weten

Vragenlijst

Wat ontzettend leuk dat jij bij SinterklaasKasteel Heeze was. Laat je ons weten wat je ervan vond?

Vul de vragenlijst in

In 2023 ook Piet zijn?

De reacties van de Pieten zijn erg positief! Wil jij in 2023 ook Piet zijn? Geef je alvast op! Contacten we in de zomer van 2023 met je!

Ik wil Piet worden