Verkoop entreekaarten SinterklaasKasteel Heeze

Donderdag 10 november 2022, 9.00 uur start de verkoop starten van de entreekaarten voor SinterklaasKasteel Heeze. De kaarten, welke €5,- per stuk kosten, zijn enkel verkrijgbaar bij Intertoys Heeze, Geldropseweg 75 in Heeze. 

De bezoeker kiest het tijdslot waarvoor hij een entreekaart wil kopen. Deze tijdslots zijn te vinden op de website www.sinterklaaskasteelheeze.nl

Zowel volwassenen als kinderen hebben een entreekaart nodig. Baby’s tot 1 jaar zijn gratis. Bij de entreekaart zit voor de volwassenen ook koffie, thee en iets lekkers inbegrepen. En voor de kinderen uiteraard allerlei activiteiten, het Pietendiploma, ranja en een heerlijke snoepzak. Er kunnen maximaal 20 kaarten per persoon worden gekocht.

'We nemen geen reserveringen aan, dus het bellen heeft geen zin,' licht Jan-Pieter van der Linden, eigenaar Intertoys Heeze en tevens bestuurslid vereniging SinterklaasKasteel Heeze toe. 'We hebben echt talloze telefoontjes ontvangen van mensen die al een kaartje willen reserveren, maar de enige manier om aan een entreekaart te komen is vanaf die donderdag bij ons verkooppunt langs te komen. Het zal wel een drukke en lange rij worden, maar dat is wel de meest eerlijke manier.’

SinterklaasKasteel Heeze is een nieuw initiatief vanaf 2022. Kasteel Heeze wordt tot SinterklaasKasteel omgetoverd met pakjeskamer, postkamer, paardenstal en meer. Voor kinderen zijn er diverse spellen te doen waarmee zij hun Pietendiploma kunnen behalen en uiteraard kunnen de kinderen Sinterklaas ontmoeten.

Een bezoek aan het SinterklaasKasteel is mogelijk op woensdagmiddag 30 november en vrijdagmiddag 2 en zaterdag 3 december 2022.
Kijk voor info op www.sinterklaaskasteelheeze.nl

Ga terug